Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: “Gigi és én sem terveztünk a Juvéval!”

Mint ismert, a veterán olasz hálóőr párizsi távozása után nagy meglepetésre a Juventushoz írt alá. A 41 esztendős kapus ügynöke, Silvano Martina is megszólalt a transzfer kapcsán.

(Kép: goal.com)

“Ez az egész teljesen váratlanul ért bennünket is! Nem is terveztünk a Juvéval.”Idézi Martinát aRadio Bianconera, aki elmondta azt is, hogy nem volt semmiféle opció Buffon párizsi szerződésében arról, hogy egy év után visszatérhet a Juvéhoz.

“Éppen más ajánlatokat tárgyaltunk, amikor hívott minket a Juventus. Beszélgettünk erről, és arra jutottunk, hogy minden szempontból ez lehet a legideálisabb választás. Különösen az érzelmek, és Buffon családját tekintve. Egy olyan játékos tér vissza a Juvéoz, aki ízig-vérig Bianconeri! Utólag bebizonyosodott, hogy valóban ez volt a legjobb, amit csak elképzelhettünk!” – Így a világbajnok hálóőr ügynöke.

“Korábban büszke voltam arra, hogy a PSG-hez igazolt. Remek tapasztalatokat szerzett, de ha visszavonult volna, most nem beszélhetnénk a Juventusról. Gigi visszatér, de tudjuk, hogy a remekül teljesítő Wojciech Szcsesny az első számú kapus, így Gigi vissza is lép egyet, csak azért, hogy segítse szeretett klubját.” – Tette még hozzá Silvano Martina, utalva arra, hogy számukra egyáltalán nem probléma, hogy nem Buffon lesz a “zebrák” első számú kapusa.