Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzősors: Újabb opció Mourinho esetében?

Tovább várat magára José Mouinho nagy visszatérése. Az 56 esztendős portugál szakember saját elmondása szerint szeretné a legjobbat választani magának. Addig is bőszen készül a háttrében.

(Kép: as.com)

Olyannyira igaz ez, hogy egyesek szerint Mourinho legutóbbi, La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában újfent utalást tett arra, hogy hol képzeli el jövőjét – Talán mondanunk sem kell, hogy egy újabb lehetséges célállomás merült fel.

“Hiányzik a futball, az adrenalin, a pálya, a munka. Hiába, a futball az futball. Addig is igyekszem hasznosan eltölteni az időmet.” – Így Mourinho, aki természetesen rögvest elárulta, mit ért hasznos időtöltés alatt.

“Németül tanulok. Hogy miért? Beszélek angolul, spanyolul, olaszul, franciául és portugálul. Ezt a nyelvet egyáltalán nem ismerem. Szeretek nem kizárni dolgokat, így belevágtam a német nyelvbe.” – Folytatta a portugál, aki egyesek szerint ezzel utalhatott arra is, hogy a jövőben a Bundesligában is el tudná képzelni magát.

Az interjú természetesen több részből állt, például abból is, hogy Mourinho egy érdekes hasonlattal igyekezett szemléltetni azt, hogy mennyire is vágyik a visszatérésre.

“Ha már egyszer megadatott, megint ott akarsz ülni a volánnál, és fogni a kormányt!” – fogalmazott Mourinho, utalva arra, hogy szabadidejében ellátogatott a Ferrarihoz is, és felejthetetlen élményt szerzett magának azzal, hogy kipróbálta a híres ‘vörös autót’.

A kérdés tehát ugyan az: vajon melyik kispadon láthatjuk viszont José Mourinhot?