Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: orvosira érkezik a brazil védő!

Gianluca Di Marzio igen megbízható és hiteles olasz újságírói forrásnak tekinthető, márpedig a 45 esztendős zsurnaliszta azt állítja, hogy az AC Milan és a Flamengo egyezségre jutott. 

Hogy kiről is van szó? Bizonyára Leo Duarte neve nem sokat mond, hiszen a 23 éves belső védő eddig csak a tengerentúlon, hazájában játszott, a válogatottból pedig nem ismerhetjük. Ő lehet az AC Milan negyedik nyári érkezője, Marco Giampaolo legújabb kiszemeltje. A transfermarkt által 4 millió euróra taksált játékos 2016-ban került fel a Flamengo első csapatához, melynek színeiben kereken 60 tétmérkőzésen lépett pályára.

Miután Di Marzio állítja, hogy a két klub egyezségre jutott, a brazil védő már ma Milánóba repülhet, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Az AC Milan eddig két előkészületi mérkőzésen van túl, a Benfica és a Bayer München is 1:0-ás győzelmet aratott velük szemben. A felkészülési program részét képezi a továbbiakban a szombati Manchester United elleni összecsapás, a további program viszont még homályos az augusztus 25-én esedékes bajnoki rajtig.

AC Milan

Érkezők: Marco Giampaolo (edző – Sampdoria) Franck Kessie (Atalanta – 24 millió), Theo Hernández (Real Madrid – 20 millió), Rade Krunic (Empoli – 8 millió).

Távozók: Gennaro Gattuso (edző – ?), Manuel Locatelli (Sassuolo – 10 millió), Andrea Bertolacci (? – ingyen), Riccardo Montolivo (? – ingyen), Ignazio Abate (? – ingyen), Cristian Zapata (? – ingyen), Tiemoue Bakayoko (Chelsea – kölcsönből vissza).