Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nainggolan újabb Serie A csapatban próbálhatja ki magát – sajtóhír

A belga középpályásra nem tart igényt az Inter, azonban nem akadt eddig komoly kérője a játékosnak…


A Fiorentina kölcsönvenné a “Nerazzurri” szókimondó középpályását, Radja Nainggolant. A két fél már meg is egyeztek egymással, már csak a 31 éves belga játékoson múlik, hogy létrejön e a transzfer, a Di Marzio értesülései szerint. Az AS Romától érkezett tavaly nyáron Nainggolan 38 millió euróért, de a stílusával belső feszültségeket okozott az Internél, ezért válnának meg tőle, és ugyan ez volt az oka, hogy a fővárosi csapat is túladott rajta, hiába volt az egyik közönség kedvenc.

A belga játékos mindezek ellenére az elmúlt idényben 36 mérkőzésen is pályára lépett “kék-fekete” színekben, amelyeken 7 gólt és 3 gólpasszt sikerült összehoznia.

Internazionale – Transzfer Térkép

Érkezők: Antonio Conte (edző – legutóbb Chelsea), Valentino Lazaro (Hertha BSC – 22 millió), Gabriel Barbosa (Flamengo – ingyen), Diego Godin (Atletico Madrid – ingyen),  Stefano Sensi (Sassuolo – kölcsön), Nicoló Barella (Cagliari – 10+40 millió)
Távozók: Luciano Spalletti (edző – ?), Andrea Pinamonti (Genoa – 18 millió) Ionut Radu (Genoa – 8 millió), Cristian Ansaldi (Torino – 2,5 millió), Rey Manaj (Albacete – 2 millió)