Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “Az Atleticónak és a Barcának van stílusa, a Real Madridnak nincs”

Diego Simeone mindig megragadja az alkalmat, hogy odaszúrjon egyet a városi rivális Real Madridnak, ahogy azt tette a legutóbbi interjújában is. 

Forrás: foxsports.com

Az Atletico Madrid vezetőedzője, Diego Simeone a minap egy interjúban arról beszélt, hogy a csapatának és a Barcelonának jól körülhatárolható játékstílusa van, ez viszont nincs meg a Real Madridnál, ezért megveszik a legjobb játékosokat, akikre majd támaszkodhatnak.

“Amikor egy új klubhoz érkezik egy edző, először meg kell ismernie a csapata történelmét, és ha ezt nem érti meg, azonnal bukásra van ítélve. Itt fontos, hogy megismerje a klub játékstílusát. Az Ajaxnak van egy jól körülhatárolható stílusa, ahogy a Barcelonának és az Atletico Madridnak is. A Real Madridnak viszont nincs. Nekik pénzük van, és csak a megvásárolt játékosok által hozott stílusban tudnak játszani.”

Az Atletico Madrid sem panaszkodhat a vásárolt játékosok miatt, hiszen a legdrágább transzferidőszakán van túl a spanyol csapat: eddig 243 millió eurót költöttek 8 játékosra, amelyből csak Joao Felix került 126 millió euróba.