Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico Madrid: megvan a bizonyíték a Barca elleni perben – sajtóhír

A katalán Mundo Deportivo értesülései szerint az Atletico Madrid megtalálta a perdöntő bizonyítékot a Barcelona elleni ügyükben. 

Forrás: EFE

Az Atletico Madrid hetekkel ezelőtt feljelentést tett az UEFA és FIFA felé, miszerint március környékén a Barcelona a klubot megkerülve, titokban kereste fel az akkor még élő szerződéssel rendelkező Antoine Griezmannt, és az Atletico nélkül egyeztek meg az átigazolása feltételeiről.

A katalán érdekeltségű Mundo Deportivo szerint viszont most megtalálták azt az e-mailt, ami bebizonyítja a madridiak igazát: az értesülésük szerint Griezmann egyik ügynöke márciusban küldött egy emailt a játékos nővérének és édesapjának, amelyben egy ajánlat szerepelt a Barcelonától, illetve a játékos fizetéséről is szó volt. A levél egy másolata most már az Atletico Madrid elnökének, Miguel Angel Gil Marin a birtokában is megvan.

Az Atletico Madrid a La Ligánál is bepanaszolta a Barcelonát, mivel azt állítják, hogy Griezmann kivásárlási ára nem 120 millió euró volt, hanem 200 millió euró.