Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosával hosszabbított szerződést az AS Roma – HIVATALOS

Folytatta a nyári erősítéseket az AS Roma gárdája, és az olasz fővárosi gárda rövid időn belül immár a harmadik alapemberének újította meg szerződését…

Az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt szezonját mindössze a hatodik helyen záró AS Roma gárdája ugyanis bejelentette, hogy további egy évvel, 2021-ig meghosszabbította Federico Fazio jövő nyárig érvényes kontraktusát.

A 32 esztendős argentin hátvéd 2016-ban először a Tottenhamtől kölcsönben érkezett a “Farkasokhoz”, akik később véglegesítették őt, miután meghatározó emberré nőtte ki magát a gárda hátsó alakzatában, és az elmúlt három idény során már 135 tétmérkőzésen számoltak vele.

A nyáron edzőváltáson is áteső római alakulat a közelmúltban Nicolo Zaniolo és Cengiz Ünder személyében már két fiatal reménységével is hosszabb távra szerződést hosszabbított.

AS Roma – Transzfer térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió), Steven Nzonzi (Galatasaray – kölcsönbe).