Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter nem kér a problémás sztárjából!

Továbbra sem zárult le az Inter problémás argentin csillagának huzavonája, bár úgy néz ki, hogy a támadó észhez tért és maradna csapatánál, a milánói gárda többé már nem kér belőle…

Mauro Icardi ugyan megkapta a 7-es mezszámot az Inter csapatától a következő idényre, nem lépett pályára a milánói alakulat évadnyitóján, és a klub sportigazgatója szerint továbbra sem számolnak vele:

Giuseppe Marotta a játékos ügynök-felesége, Wanda Nara ezen szavaira reflektált: “Mauro a nyár elején elmondta, mit szeretne, ezt tudja mindenki, és tisztában kell lennie ezzel minden csapatnak is, amely érdeklődik iránta. Véleményem szerint marad az Interben, ami az ő döntése, és érkezhet akár ezer ajánlat is… Icardi nem gondolja, hogy az Internél nem maradt több dobása. Azt nem tudom, mi történik a következő napokban, azt viszont igen, hogy az átigazolási időszak első napján elmondta, mit szeretne, ez azóta sem változott. Voltak ajánlatok, amiket a világon senki sem utasított volna vissza, de Icardi megtette, mégpedig az Interért tette mindezt.”

“Bosszankodva fogadtuk Wanda Nara nyilatkozatát, mind az időzítést, mind a módját tekintveA klubtól az égvilágon senki sem mondta Icardinak, hogy maradhat. A vezetőség stratégiája és kommunikációja egyenes, és mi a megfelelő időben közöltük is, mit gondolunk. A folytatásban is ezen elvek szerint közelítjük majd meg a dolgokat.”

A 26 esztendős támadó 2013 óta áll a milánói gárda alkalmazásában, ám a tavalyi 29 gólos szezonja után az olasz bajnokság (Serie A) legutóbbi kiírásában mindössze 11 gólt szerzett, az önkéntes száműzetése után lejátszott 9 mérkőzés alatt két alkalommal volt eredményes. A helyzet nyáron sem normalizálódott, Icardi hosszú heteken át nem edzett a csapatával személyes okokra hivatkozva, klubja ezidáig vevőt keresett neki, azonban sem a Napoli, sem a Juventus vezetőségével nem tudtak eddig semmilyen üzletet nyélbe ütni a klubváltására vonatkozólag, így jelenleg a legnagyobb esély a maradására van.

Internazionale – Transzfer térkép

Érkezők: Antonio Conte (edző – legutóbb Chelsea), Valentino Lazaro (Hertha BSC – 22 millió), Gabriel Barbosa (Flamengo – ingyen), Diego Godin (Atletico Madrid – ingyen),  Stefano Sensi (Sassuolo – kölcsön), Nicoló Barella (Cagliari – 10+40 millió), Romelu Lukaku (Manchester United – 65+12 millió)
Távozók: Luciano Spalletti (edző – ?), Andrea Pinamonti (Genoa – 18 millió) Ionut Radu (Genoa – 8 millió), Cristian Ansaldi (Torino – 2,5 millió), Rey Manaj (Albacete – 2 millió), Radja Nainggolan (Cagliari – kölcsön), Ivan Perisic (Bayern München – kölcsönbe)