Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ukrajnából igazolna középpályást az AS Roma – sajtóhír

A “farkasok” trénere korábbi játékosát csábítani át az olasz labdarúgó-bajnokságba (Serie A). A fővárosi alakulat két játékost és némi pénzt ajánlott fel az ukrán csapat számára.


Az AS Roma trénere, Paulo Fonseca, egykori csapatának középpályását, Taisont invitálja jelenlegi klubjához. A “farkasok” Robin Olsen és William Bianda játékjogát, továbbá 8 millió eurót ajánlott fel Shakhtar Donetsknek, az átigazolásokban mindig jártas Nicolò Schira szerint. Az ukrán bajnokcsapatnál inkább pénzt szeretnének kapni játékosukért, de nem zárkóznak el további tárgyalásoktól, és egy játékos belevonása sem akadály számukra. A Roma illetékesei ma Donyeckbe utaznak tárgyalni, hogy még a nyáron létrejöhessen a transzfer.

A 31 éves brazil játékos 2013 januárjában érkezett a Shakhtarhoz a Metalist csapatától 15 millió euróért, azóta 242 mérkőzésen lépett pályára az ukrán bajnokcsapat színeiben, ezeken 44 gólig és 71 gólpasszig jutott.

AS Roma – Transzfer Térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió), Steven Nzonzi (Galatasaray – kölcsönbe), Ivan Marcano (FC Porto – 3 millió), Ante Coric (Almeria – kölcsönbe).