Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: német támadókat vennének 140 millió euróért!

A Mirror tovább szórja az átigazolási pletykákat a Manchester Uniteddel kapcsolatban. A brit napilap szerint a „Vörös Ördögök” két német játékostól várnák a támadójátékuk fellendülését.

Állítólag a Manchester United vezetősége hajlandó már januárban 140 millió eurót biztosítani Ole Gunnar Solskjaer számára. Az egykori csatárból lett menedzser hűen önmagához, és a csapat mutatott játékképéhez illően, a támadósort erősítené meg.

Úgy tudjuk, hogy a norvég szakember egy világbajnokkal (Thomas Müller), és egy ifjú tehetséggel (Kai Havertz) erősítené meg keretét. Müller a kevesebb neki jutó játékpercek miatt már korábban fenyegetőzött azzal, hogy akár már a téli átigazolási szezonban elhagyná a Bayern Münchent. Ráadásul a 30 éves csatár már évek óta rendre összeboronálják a MU-val.

Havertz esete sokkal bonyolultabb, ugyanis a Bundesliga egyik legértékesebb tehetsége. A Bayer Leverkusen támadó középpályása alig húszévesen már stabil német válogatott. Az aacheni születésű karmester értékét már a mértékadó Transfermarkt.de is 90 millió euróra becsüli. Ez pedig könnyen felcsúszhat a valóságban akár 100 millióig is.