Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: A “bizonytalan sorsú” Neymart méltatták a vezetők!

A Paris Saint-Germain Saint-Etienne ellen aratott kiütéses győzelmét követően a sportigazgató Leonardo kitért a találkozón láthatóan a futballt igazán élvező Neymarra.

(Kép: as.com)

A párizsiak sportigazgatója szerint a brazil jövője továbbra is nyitott kérdés, de amíg ilyen motivációval és szenvedéllyel látják futballozni, addig a szezon végéig nem is igazán fontos számukra ez a kérdés.

“Úgy gondolom, Neymar nagyon sok erőfeszítést tesz a pályán, ez pedig az ő lelkiállapotának is jót tesz. A történet továbbra is valós, vannak kérdések a jövőjét illetően. Igazán fontos viszont az, ahogyan futballozik a pályán” – Idézik a párizsi lapok Leonardot.

“Mindenki azon volt, hogy visszatérjen a jó formájához. Mbappéval, Icardival, Cavanival, Sarabiával és Di Mariával igazán kiegyensúlyozott támadó-szekciót alkotnak, számos variációs lehetőséggel. Éppen ezért is fontos, hogy mindannyian egészségesek legyenek, jó formában.” – Így a párizsiak sportvezetője, aki visszatért még egy rövid mondat erejéig Neymarra.

“Visszatérve Neymarra… sok mindent jóvá kell tennie, a szurkolóknak is bizonyítania kell. Úgy látom hajlandó is erre, látom rajta, hogy játszani szeretne.”

Hiába egy jó Neymarra a szezon második felére, bármilyen helyzet is legyen a brazil körül, nagy szüksége lehet a PSG-nek ahhoz, hogy elérje céljait.