Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre valószínűbb az Arsenal sztárjának klubváltása – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint minden jel arra mutat, hogy az Arsenal gólgyárosa legkésőbb nyáron távozni készül az Emirates-ből…

Az Arsenal ugyan tegnap este legyőzte a Manchester Unitedet, mégis több sebből véreznek mostanában az “Ágyúsok”, és legnagyobb sztárjuk sem igazán érzi jól magát a csapatnál. A minap a Sky Sports adott hírt Pierre-Emerick Aubameyang távozási szándékáról, miután a gaboni gólfelelős nem kívánja meghosszabbítani a 2022-ig érvényes szerződését a londoniaknál.

A Mirror ugyancsak megerősítette, hogy az Arsenal belátta, hogy kiválóságuk távozni készül tőlük, így most januárban vagy júliusban kénytelenek lesznek eladni őt, hogy még alaposan meg tudják kérni az árat, később már csak olcsóbban, vagy ingyen tudnának megválni tőle.

A 30 éves támadó két és fél évvel ezelőtt, akkor klubrekordot jelentő, 56 millió font ellenében szerződött az Arsenalhoz a Borussia Dortmund csapatából, azóta pedig 89 mérkőzés alatt 56 gólt szerzett a csapat színeiben.

Angol lapértesülések szernt az Aubameyangot üldöző topcsapatok közül a Barcelona és az Inter lehet a legnagyobb favorit következő potenciális állomáshelyének.