Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: két igazolást jelentett be a sereghajtó – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, a Juventusnál mellőzött kapus visszatért a Genoa csapatához, amely egy másik rutinos játékos megszerzését is bejelentette…

Az olasz bajnokság (Serie A) téli szünetét a sereghajtó pozíciójában töltő és a közelmúltban edzőt is váltó Genoa csapata a csütörtök délutáni órákban két játékos megszerzését jelentette be: a Grifoni az évad végéig kölcsönvette korábbi kapusát, Mattia Perint a rekordbajnok Juventustól, valamint szerződést kötött a hónapok óta csapat nélküli rutinos középpályással, Valon Behramival.

A 27 éves válogatott kapus 2010-től állt a Genoa első csapatának alkalmazásában, hosszas udvarlás után pedig tavaly nyáron adta be a derekát a Juventus hívószavára, amelyhez 12+3 millió euró ellenében szerződött le négy évre. Csak hogy a tavalyi szezonban Wojciech Szczesny mögött mindössze kilenc bajnokin jutott szóhoz, az elmúlt nyáron pedig a veterán legenda, Gianluigi Buffon is visszatért az egyesülethez, így Perin számára végképp nem jutott hely, egyetlen mérkőzésen sem védett az idényben.

A svájci válogatottságot 2018-ban lemondó Behrami legutóbb a Sion csapatában szerepelt, mellyel októberben bontott szerződést. A 34 esztendős középpályás korábban szintén megfordult már a Genoában, még a 2003-2004-es szezonban, azóta számtalan olasz klub mellett Angliában és Németországban is profiskodott.

Olasz sajtóinformációk szerint a Genoa a pénteki napra a Bologna támadóját, Mattia Destrót várja orvosi vizsgálatokra.