Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi klubjához készül a Juventus kapusa – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint közel a megállapodás, hogy a Juventus mellőzött hálóőre januárban visszatérjen nevelőcsapatához…

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus harmadik számú kapusa, Mattia Perin a januári átigazolási időszak során kölcsönben kerülhet a minap újabb edzőváltást bejelentő Genoa csapatához a több játéklehetőség érdekében.

A 27 esztendős válogatott kapus 2010-től állt a Genoa első csapatának alkalmazásában, hosszas udvarlás után pedig tavaly nyáron adta be a derekát a Juventus hívószavára, amelyhez 12+3 millió euró ellenében szerződött le négy évre. Csak hogy a tavalyi szezonban Wojciech Szczesny mögött mindössze kilenc bajnokin jutott szóhoz, az elmúlt nyáron pedig a veterán legenda, Gianluigi Buffon is visszatért az egyesülethez, így Perin számára végképp nem jutott hely.

A szebb napokat is látott kapus nyáron nem talált új csapatot magának, az aktuális szezonban pedig még egy percet sem védhetett. Régi kenyéradójának azonban hatalmas szüksége lenne rá, hiszen a bajnokság derekához közeledve a Genoa sereghajtó az olasz bajnokság (Serie A) 20 csapatos mezőnyében, és a fiatal román Andrei Radu abszolút nem életbiztosítás kapusposzton – 17 forduló alatt bekapott 35 góljuk holtversenyben a legtöbb a teljes mezőnyben.