Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly erősítéseken dolgozik az Inter

A Sky Sports értesülései szerint az Inter alaposan megerősítené a keretét. A milánói klub érdeklődik Christian Eriksen iránt, de szívesen a soraiban tudná Ashley Youngot és Olivier Giroud-t is.

Az Inter vezérigazgatója, Giuseppe Marotta elárulta, felkeltette a klub érdeklődését Christian Eriksen helyzete. A dán középpályás szerződése a nyáron lejár, amelyet a 27 éves játékos nem kíván meghosszabbítani. A milánóiak egyelőre nem léptek kapcsolatba a Tottenhammel, de nem kizárt, hogy a közeljövőben tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.

„Eriksen igazán izgalmas játékos, aki bármely csapatnak érdekes lehet. A nyáron lejár a szerződése, de egyelőre nem vettük fel a kapcsolatot a Tottenhammel, viszont mi is hasonló típusú középpályást keresünk, valamint egy szélsőt. Nem akarunk elkapkodni semmit, higgadt döntést kell hoznunk” – mondta Giuseppe Marotta.

Mivel egy szélsőre is szüksége van a Serie A éllovasának, könnyen lehet, hogy Ashley Young mellett döntenek az Internél. A 34 éves játékos mindössze 18 tétmérkőzésen lépett pályára ebben az idényben, így nem meglepő, hogy a jövője bizonytalanná vált a Manchester Unitednél. Young lenne rövid időn belül a harmadik MU-játékos, aki az Interben folytatná a pályafutását Alexis Sánchez és Romelu Lukaku után. A 34 éves szélsővédőként is bevethető labdarúgónak nyáron lejár a szerződése, azt egyelőre nem tudni, hogy az Inter csak nyáron vinné-e a játékost vagy még januárban. Utóbbi esetben fizetni is kell érte klubjának. Ole Gunnar Solskjaer a Manchester City elleni találkozó után kitérő választ adott a játékossal kapcsolatban, annyit mondott, hogy erősíteni szeretné a csapatot, nem pedig gyengíteni.

Olivier Giroud szerződése is a nyáron jár le, és ő sem kap elegendő játéklehetőséget a Chelsea-ben: csupán hét tétmeccsen lépett pályára ebben a szezonban. Frank Lampard világossá tette, hogy Tammy Abraham a londoniak első számú csatára. Az Inter állítólag már tárgyalt is a Chelsea-vel a francia világbajnok csatárról, és a téli átigazolási időszakban össze is jöhet a megállapodás.