Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly játékoscserére készül az Inter és a Roma – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint az Inter és az AS Roma egy egymás közti csereüzlettel foltozná be saját maga hiányposztjait…

Olaszország vezető lapjai már kész tényként közölték, hogy megszületett a megállapodás az Inter és az AS Roma vezetősége között, melynek keretein belül a szélső támadó Matteo Politano a fővárosiaknál, a bal bekk Leonardo Spinazzola pedig a milánóiaknál kötheti ki. Mint ismeretes, Nicolo Zaniolo sérülése nehéz helyzetbe hozta a Romát, az Inter pedig a szélső védők posztján hiányosságokkal küzd.

A 26 esztendős Politano jelenleg a második idényét tölti a Nerazzurrinál, tavaly a Sassuolótól kölcsönben is alapember tudott lenni, 36 bajnoki alatt ötször volt eredményes, és több klub érdeklődését felkeltette, azonban a nyáron kinevezett Antonio Conte irányítása alatt kevésbé tudott vezető szerepet betölteni, a szezon derekáig 11 meccsen jutott szóhoz, így már nem mozdíthatatlan tagja a csapatnak.

A vele egyidős Spinazzola hosszú éveken át a Juventus égisze alatt kölcsönben szerepelt kisebb csapatoknál, különösen az Atalantában alkotott emlékezeteset, míg az elmúlt szezont már a torinóiaknál töltötte, de csak részfeladatokig jutott. Nyáron hiába került át a Romához a Luca Pellegrini-üzlet keretein belül, hamar sérülést szenvedett, és decemberben tudott csak visszatérni, de egyelőre képtelen volt számottevő játéklehetőséget követelni magának.

Az esetleges cserétől mindkét csapat azt várja, hogy regnáló játékosát egy új kihívásokra vágyó, friss erővel tudja helyettesíteni.