Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Raiola elcsábítaná Rashfordot is

Manapság a gyengélkedő Manchester United talán legnagyobb értékének tekinthető az angol válogatott Marcus Rashford. A 22 esztendős csatárnak nincs hivatalos jogi képviselete, ügyeit a családja intézi. Állítólag ezért is nézte ki őt magának a világ egyik legsikeresebb ügynöke, Mino Raiola.

Csakhogy Raiola kifejezetten nem örvend túl nagy népszerűségnek a Manchester United holdudvarában. A holland játékosügynök ugyan korábban nagyon is szívesen vitte pártfogoltjait az Old Traffordra, mára már egyáltalán nincs jól véleménnyel a gyengélkedő klubról.

Raiola játékosai közül mostanra csak Jesse Lingard (akit csak félig hivatalosan képvisel), és Paul Pogba maradt hírmondónak a Unitedben. A sajtó értesülései szerint az említett két játékoson keresztül próbálja Raiola meggyőzni Rashfordot az együttműködésről. És ha a MU gólkirály-jelöltje igent mond Raiolanak, az könnyen lehet, hogy manchesteri karrierje végét jelenti. Persze a tehetséges támadónak nem kell kétségbe esni, lévén több topcsapatnál is szívesen látnák.

Rashord szerződése 2023-ig érvényes a Manchester Uniteddel, miközben értékét jelenleg 80-100 millió euróra taksálják.