Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Priskin Tamás hazatért – HIVATALOS

Feczesin Róbert meglepő átigazolása mellett a csütörtöki napon egy másik NB II-es klub is jelentős erősítést vitt véghez…

A Merkantil Bank Liga ötödik helyén telelő ETO FC Győr csapata ugyanis szerződtette egykori saját nevelésű labdarúgóját, a Ferencvárostól hazatérő Priskin Tamást.

A 33 éves támadó serdülő korától volt a győriek labdarúgója, az ETO színeiben debütált annak idején az NB I-ben, és a Rába-parti egyesülettől való távozásával kezdte meg légiós karrierjét, amikor 2006-ban a Watfordhoz szerződött.

A norvégok elleni Eb-pótselejtező hőse számtalan szigetországi egyesület mellett Oroszországban, Ausztriában, Izraelben és Szlovákiában is megfordult kalandozásai során, mígnem 2017-ben a Ferencvároshoz tért vissza. Tavaly kölcsönben az NB I-ből végül kieső Szombathelyi Haladásban szerepelt, ősszel pedig csak öt meccsen kapott lehetőséget a fővárosi zöld-fehéreknél, így a váltásmellett döntött.

“Nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Sokszor emlegettem már, hogy szeretnék az ETO-ba visszatérni, és most ennek is eljött az ideje. Mindig is otthon éreztem magam az ETO-nál, szüleim is itt dolgoznak, győri nevelés vagyok. Korábban is ha tehettem és itthon voltam, itt voltam a klubban, tényleg nagy örömmel jövök vissza” – mondta el Priskin Tamás a visszatérése után.