Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Werner nem zárja ki, hogy a Premier League-be igazoljon

A fiatal német támadóért több angol sztárcsapat is sorban áll, ő pedig nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a nyáron Angliában kössön ki. 


A Red Bull Leipzig gólfelelőse, Timo Werner, a nyáron könnyen a Premier League-ben köthet ki, ugyanis burkoltan elismerte, hogy érdeklődnek iránta és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a nyártól ott folytassa karrierjét. A hírek szerint a Chelsea, a Manchester United, és még a Liverpool is szívesen a soraiban tudná. Emellett nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy valamelyik másik top bajnokságban rúgja a bőrt.

A Kicker újságírója az alábbi kérdést tette fel Werner részére: Mit tennél abban az esetben, ha a következő két hétben egy olyan csapat kopogtatna nálad, amelyik esélyes lenne a BL-trófea megszerzésére?”

A 23 éves csatár pedig nem tért ki a kérdés elől, hanem kicsit tartózkodó, de mégis hivalkodó választ adott:Természetesen elgondolkodnék rajta. Alapvetően el tudom elképzelni azt, hogy külföldön játsszak majd idővel, de nem tudnék kiemelni egyetlen klubot sem, ahová szívesen igazolnék. Nyitott vagyok minden ajánlatra. Legutóbb Amerikában töltöttem a vakációmat és a csapból is az angol futball folyt. Ez egy elég erős érv a Premier Liga mellett, de persze emellett vannak azért még nagy és híres klubok, amelyek színeiben jó lenne pályára lépni.”