Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool gólgyárosát akarja a Bayern – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint a nyáron további vérfrissítéseket tervező Bayern München legnagyobb új igazolása a BL-címvédő Liverpooltól érkezhet…

A The Sun információi szerint a nyári átigazolási időszak alkalmával a Bayern München együttese meg fogja kísérelni a Liverpool egyik legnagyobb sztárja, Roberto Firmino leigazolását.

A 44-szeres brazil válogatott támadó számára nem idegen a Bundesliga, hiszen 2011 és 2015 között a Hoffenheim csapatát erősítette, majd közel 30 millió font ellenében szerződött a “Vörösökhöz”. Piaci értéke azóta 90 millió euróra emelkedett a nemzetközi mértékadó Transfermarkt oldala szerint.

Firmino jelenleg az ötödik idényét tölti a Liverpool alkalmazásában, két évvel ezelőtt futotta az eddigi legjobb szezonját az Anfield Roadon, amikor 54 meccsen 27-szer köszönt be, míg a tavalyi kiírást 47/16-os mutatóval fejezte be, és természetesen Mohamed Szalah és Sadio Mané mellett a csatársor elnyűhetetlen tagja volt Jürgen Klopp PL-második és BL-győztesegyüttesének. A 28 esztendős játékos az idei szezonban már 10 találatnál tart 36 fellépésről.

A bajorok amennyiben komolyan gondolják a megszerzését, bizonyára 100 millió feletti összeg ellenében valósulhat csak meg, de könnyen lehet, hogy végül inkább be kell majd érniük Timo Wernerrel, aki iránt egyébként a Pool szintén érdeklődik.