Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Donnarumma sorsa még mindig bizonytalan

Az olasz sajtó szerint a Real Madrid, a Juventus és a Paris Saint-Germain is komoly hadjáratot indít nyáron az AC Milan kapusának, Gianluigi Donnarummanak a kegyeiért. A 21. születésnapja előtt álló játékosnak még egy szezonra való érvényes szerződése van a San Siroban.

2013. óta tartozik a Milan kötelékéhez a 16-szoros válogatott Donnarumma, aki a mai Milan talán legnagyobb értékének számít, a klub történetének legnehezebb éveiben. A piros-feketék a riválisok árnyékában csak nehézkesen tudnak előrelépni, és bár biztatják tehetséges kapusukat egy szép jövőképpel, egyelőre sok a kétség. Donnarumma magabiztos vezére a védelemnek, ám a Milannak nincs komoly esélye az átütő sikerre.

Állítólag a milánói együttes vezetősége a nyár legnagyobb erősítését most is abban látja, hogy ha sikerül meghosszabbítani Donnarumma 2021-ben lejáró szerződését. Ez pedig még ha fontos lépés is, biztosan csalódást keltő lehet a portás számára is.

A Corriere dello Sport szerint szinte biztosan óriási összegekről szóló ajánlatok futnak majd be a Milanhoz a szezon végén.