Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho túllicitálná a Manchester Unitedet a lipcsei játékosért

Az RB Leipzig minden bizonnyal elköszön majd a nyáron az egyik legnagyobb értékétől, aki egy ideje már nem kap olyan nagy szerepet a csapatban, mint korábban. Angliában több csapat is szívesen látná.

Kép: Unisport

2-3 éve még az egyik legígéretesebb feltörekvő játékos volt a lipcsei Emil Forsberg, aki fantasztikus szezonokat futott szélső támadóként. Idén viszont már csak 16 bajnoki meccse van és 5 gólja, 28 évesen pedig el kell gondolkodnia a váltáson. Szerencséjére nem túl magas az ára, így egy jó opció lehet nagyobb klubok számára – a Premier League-ben több jelentkező is akad.

Az egyik ezek közül a Manchester United, melynek keretében több hiányos poszt is akad – nagyon jól jönne számukra Forsberg, aki vélhetően kaphatna is lehetőséget a bizonyításra. Jose Mourinho azonban talán még náluk is jobban szeretné megszerezi a svéd szélsőt. A portugál tréner dicsérte az RB Leipzig játékosát a múlt heti BL-összecsapásuk után – majd a játékos ügynöke viszonozta a kedves szavakat. Hasan Cetinkaya kiemelte, hogy Mourinho egy legendás edző, aki azelőtt Lindelöf karrierjét is beindította a Manchester Unitednél. Azóta ez a két játékos a svéd válogatott legnagyobb sztárja és nincs meglepődve, hogy a Special One érdeklődik ügyfele iránt. Ezek után sejtelmesen utalt arra is, hogy a nyáron majd eldől Forsberg sorsa.

A Tottenham és a Manchester United mellett egyébként több más PL-klub is érdeklődik, mint mondjuk az Ancelotti vezette Everton.