Megvan a Hertha új vezetőedzője – HIVATALOS

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2020 április 9. 19:08

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC csapata a csütörtöki napon immár a negyedik különböző edzőjét nevezte ki a 2019-2020-as évad folyamán…

A Hertha BSC együttese közösségi oldalain keresztül tudatta, hogy a továbbiakban Bruno Labbadia veszi át az irányítást, így amennyiben folytatódni fog a bajnokság, immár a negyedik különböző szakember irányíthatja a fővárosi alakulatot.

Mint ismeretes, Dárdai Pál múlt idény végi távozását követően Ante Covic csupán novemberig húzta a kispadon, a helyére kinevezett Jürgen Klinsmann pedig két és fél hónap után önként távozott, a megbízott edző Alexander Nouri pedig most szintén tovább adta a stafétát.

Az újonnan kinevezett 54 esztendős tréner korábban többek közt a Bayer Leverkusent, a Hamburgot, a Stuttgartot és a Wolfsburgot is irányította. Labaddia szakmai stábjában régi segítője, Erdinc Sözer és Olaf Janssen is helyet kap, míg a csapat kapusedzője továbbra is Petry Zsolt lesz.

Michael Preetz klubmenedzser elárulta, a nyári szünetben akarták kinevezni az új trénert, ám a koronavírus-járvány miatti kényszerleállás új helyzetet teremtett.