Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Jövőre már ott leszek Madridban!”

A blancók japán tehetsége, Takefusa Kubo abszolút magabiztosnak tűnt, amikor az As című madridi sportnapilap a Real Madridról és a következő idényről kérdezte.

A Japán futball egyik, ha nem a legnagyobb ígéretének tartott 18 esztendős tehetség szerint rengeteget tanult azóta, hogy a Realhoz szerződött, és a Mallorcánál eltöltött időszak után úgy érzi, a következő évben képes lesz arra, hogy megugorja karrierje következő lépcsőfokát, vagyis a blancók keretének tagjává váljon.

“Most az emberek egészség a legfontosabb, utána viszont minél előbb szeretnék és is visszarázódni a futball körforgásába. A Mallorcánál igyekezni fogok a legjobb tudásom szerint teljesíteni, majd a szezon befejeztével készen kell állnom arra, hogy visszatérek a Real Madridhoz. Az az álmom, hogy az első csapat tagja legyek Madridban. Úgy gondolom, alapvetően sok minden rajtam és a hozzáállásomon múlik majd. A Real Madridnál minden játékos a futball csúcsát képviseli, fel kell nőnöm a feladathoz nekem is. Keményen kell dolgoznom, és bízni önmagamban. Hiszem, hogy a következő idénytől már a csapat tagja lehetek!” – Idézi az As Kubot.

“Nem játszottam még a Bernabéuba, így alig várom már hogy pályára léphessek ott. Csodálatos stadion, ahol 85 ezer ember figyeli minden mozdulatodat. Egyszerűen nem engedheti meg magának senki, hogy a Bernabéu gyepén rosszul futballozzon!” – Tette még hozzá a fiatal játékos.