Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan fordulat az Atlético háza táján – sajtóhír

Ugyan az utóbbi hetekben több csapat is érdeklődött iránta, a legújabb spanyol sajtóértesülések szerint mégis kitöltheti a csapatnál a szerződését az Atlético Madrid fenegyereke…

A Marca információi szerint az Atlético Madrid vezetősége továbbra is bízik a jó ideje formán kívül teljesítő Diego Costa javulásában, és nem engedné el a következő átigazolási időszakban a rutinos csatárt, akit még 2021 nyaráig köt szerződés a fővárosiakhoz.

A 31 esztendős csatár másfél évvel ezelőtti madridi visszatérése óta mindössze hét spanyol bajnoki találatot szerzett a “Matracosok” színeiben, és fiatalabb kollégáival szemben elvesztette kezdőhelyét Diego Simeone csapatában. Már csak ezért is korábban szinte biztosra vehető volt a távozása, különösen az iránta már korábban is érdeklődő AS Roma tűnt potenciális vevőnek, ám a legfrissebb hírek szerint készek újabb lehetőséget biztosítani a rutinos támadó számára.

Costa az idei, félbeszakított kiírásban eddig csupán 13 La Liga-mérkőzésen jutott szóhoz. A brazil származású csatár 2007 óta több ízben szerepelt az Atlético alkalmazásában, mindent egybevetve 198 tétmeccs alatt 76 gólt szerzett, ebből 36-ot a 2013-2014-es évad során.