Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin csatár a Liverpool célkeresztjében – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint a Liverpool csapata egy ígéretes támadóval bővíteni a variációs lehetőségeket a támadó fronton…

A Daily Mirror riportja értelmében az angol bajnokság (Premier League) jelenleg félbeszakadt szezonjában utcahosszal vezető Liverpool csapata kiszemelte az olasz bajnoki címet üldöző Lazio egyik erősségét, Joaquín Correát.

A 25 éves csatár 2018 nyarán mintegy 16 millió euró ellenében szerződött a spanyol Sevillától az olasz fővárosi gárdához, melynek színeiben első szezonjában minden sorozatot figyelembe véve 44 mérkőzésen 9 gólt szerzett. Correa különösen a múlt tavaszi Coppa Italia-menetelés alkalmával volt elemében, hiszen továbbjutást érő gólt szerzett az AC Milan elleni elődöntőben, és eredményes tudott lenni az Atalanta elleni, megnyert fináléban is. Az idei szezonban összességében 27 mérkőzésen állt csapata rendelkezésére.

Correa a Serie A idei kiírásában hétszer volt eredményes, a Lazióval pedig ősszel 2024-ig hosszabbított szerződést, aktuális piaci értéke 30.5 millió euró a Transfermarkt portálja szerint.