Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapat akarja a Bayern távozó csillagát – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések újabb külföldi csapat vetné ki szívesen a hálóját a Bayern München csapatától állítólag távozni készülő kiválóságra…

A Sport1 információi szerint a korábban már emlegetett immár az Inter csapata is szívesen leigazolná a Bayern München gárdájától a német sajtó szerint mindenképpen távozni akaró hátvédet, David Alabát.

A 27 éves labdarúgó a várakozások szerint nagyjából 35-40 millió euró ellenében válthat klubot, ami egyáltalán nem tűnik csillagászati árnak a mai labdarúgópiacon. Korábban a teljesség igénye nélkül a Barcelona, a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester City mutatott érdeklődést az osztrák sztár megszerzése iránt.

Alaba 2008-ban került a Bayern utánpótlásához, és fokozatosan nőtte ki magát a csapat alapemberévé, azonban a jelenlegi idényben hiába szerepelt már 28 tétmérkőzésen, a csapatot sújtó sérülések miatt többnyire az általa kevésbé kedvelt belső védő poszton kellett helytállnia. Ez idő alatt a fiatal kanadai Alphonso Davies kirobbanthatatlanná vált Alaba első számú posztjáról, a balhátvéd pozíciójából, ez vezethet végül a prognosztizálható kenyértöréshez.