Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott új csapatával a Napoli sztárja – sajtóhír

A minap két érdeklődőről számoltunk be, azonban a legfrissebb olasz sajtó értesülések szerint egy harmadik csapatot választott a Napoli lejáró szerződésű kiválósága…

A Corriere della Sera információi szerint a Napoli csapatától távozni készülő belga gólfelelős, Dries Mertens a következő két szezonra az Inter csapatához fog aláírni, miután már mindenben megállapodott a milánói egyesülettel.

A 32 esztendős támadó a 2016-2017-es idényt 28 Serie A-s találattal zárta, majd egy évvel később összességében 22, tavaly pedig 19 találatig jutott, a jelenlegi kiírásban eddig hat bajnoki és hat BL-beli találat fűződött a nevéhez. 2013 óta tartó nápolyi karrierje alatt minden sorozatot figyelembe véve 121 gólt szerzett 309 fellépés során az Azúrkékek szerelésében.

Mertens távozása hosszú hetek óta téma a világsajtóban, és gyakorlatilag már a komplett olasz élmezőny szívesen látná, hiszen a fővárosiakat megelőzően már az Inter mellett már a Juventus és az AS Roma is érdeklődött iránt. Továbbá a teljesség igénye nélkül az Arsenal, a Chelsea az Everton és a Tottenham egyaránt hajlandóságot mutatott megszerzése iránt, akárcsak az AS Monaco, a Borussia Dortmund vagy az Atlético Madrid egyesülete.