Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

3 nagy fogásra készül az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint 3 belga játékos megszerzését fontolgatja az Internazionale együttese. A közös pont a 3 futballistában, hogy mindegyikőjüknek a nyáron jár le a szerződése.

Romelu Lukaku és Radja Nainggolan személyében két belga játékosa már van az Internek, igaz utóbbi jelenleg a Cagliariban futballozik kölcsönben. A legújabb pletykák szerint Lukaku több honfitársát is a milánói kékekhez csábítaná, így tovább gyarapodhat a belgák száma a klubnál. Ráadásul rögtön három új név is érkezhet.

A La Gazetta dello Sport értesülései alapján a 3 játékos, akit hírbe hoztak a klubbal, az Jan Vertonghen, Dries Mertens és Thomas Menuier. Utóbbi kettő esetében lehet hallani más kérőkről is. A Napoli támadóját Frank Lampard is megkörnyékezte már, míg Meuniert a Manchester United és a Tottenham együttesével boronálták már össze.

A három játékos összértéke a transfermarkt szerint 58,5 millió euró. Amennyiben mindhármukkal sikerülne megegyeznie az Internek, úgy három nagyon tapasztalt és kiváló játékost szereznének meg ingyen. Rajtuk kívül félig-meddig Nainggolan is visszatérhet, ugyanis a hírek szerint ő is kap még egy esélyt Milánó kék felében.