Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bebetonozta első helyét a Fradi

Immár minden csapat lejátszotta elmaradt mérkőzését.

A Tokmac, Isael, Boli hármas már rögtön a mérkőzés elején összehozta a Fradi vezetőgólját. A 7.percben Tokmac passzolt Isaelhez, aki egyből finom bokapasszal tette Boli elé a labdát. Az elefántcsontparti támadó kapuval szemben 20 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.
Ezután fokozatosan éledt fel az Újpest csapata. Az első nagy helyzetük Simon Krisztián nevéhez fűződik. A 27.percben felső lécen csattant a szélső lövése. 39.perc Simon végezhetett el szabadrúgást a jobb oldalról. A beívelt labdát Ristevski próbálta megcsúsztatni, a lecsorgó labdát Onovo ollózta kapu mellé.
Az első félidő hosszabbításában megint egy szabadrúgás után került helyzetbe a hazai csapat. A bal oldalról beívelt labdára, Dibusz jött ki a kapujából, de ütközött saját játékosával. A gólt még sem tudott szerezni az Újpest mert a Onovo lövése Novothnyban akadt el, Novothny ismétlését a Fradi védői rúgták ki a gólvonalról. A Fradi sikeresen megőrizte 1-0-ás vezetését a félidőig.

A második félidő elején leginkább a mezőnyben zajlott a játék. Az 57.percig kellett várni az eső helyzetre. Egy szöglet után Heris fejelt közelről, de Dibusz védeni tudott. 62.percben Novothny kapunak háttal lekészítette a labdát Simonnak, de lövése nem okozott gondot Dibusznak. 69.percben Zubkov nagy lendülettel tört be a tizenhatoson belülre, majd elesett. Büntetőt nem kapott sárgát igen, műesésért. Majd pár perccel később Lovrencsics pontos beadását, Boli kapuval szemben Pajovic kezébe lőtt. a 74.percben már bravúrra volt szüksége Pajovicnak Isael lövésénél. Több helyzet nem alakult már ki.

Újpest FC – Ferencvárosi TC – (0-1)
Vezette: Berke Balázs Helyszín: Budapest, Szusza Ferenc Stadion
Gólszerzők: ill. Boli (7.)
Sárga lap: Burekovic (33.) ill. Zubkov (70.), Boli (83.)
Kiállítás: Burekovic (90+1) ill. 

Újpest: Pajovic – Balázs, Heris, Ristevski, Burekovic – Nwobodo, Onovo (Koszta 84.) – Simon (Perosevic 78.), Rácz (Zsótér 64.), Pauljevic (Calcan 64.) – Novothny

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Botka, Civic – Sigér (Vécsei 88.), Haratin – Zubkov (Skvarka 83.), Isael, Tokmac (Somalia 68.) – Boli (Signevich 84.)

Bajnokság állása

A 26.forduló párosításai

Péntek
20:00 Kaposvár – Zalaegerszeg

Szombat
16:55 Kisvárda – Újpest
19:00 Diósgyőri VTK – Mezőkövesd Zsóry
21:05 Paks – MOL Fehérvár FC

Vasárnap
18:55 Honvéd FC – Debreceni VSC
21:05 Puskás Akadémia – Ferencvárosi TC