Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: “rendkívül csalódottak vagyunk”

Ahogyan arról beszámoltunk, a szombati napon újabb vereséget szenvedett és a kieső zóna közvetlen közelébe került az Újpest együttese…

A Kisvárda elleni vereséget követően a lila-fehérek szerb mester, Nebojsa Vignjevics rendkívül szomorúan értékelt:

“A mérkőzés sorsát eldöntő pillanat egyértelműen a piros lap volt. Az első félidőben mindkét csapat vezetett ígéretes támadásokat, a Kisvárdának is voltak helyzetei, mi viszont lőttünk egy kapufát. A második játékrészből alig telt el tíz perc, máris emberhátrányba kerültünk. Ez el is döntötte a mérkőzést, hiába tettek meg mindent a játékosaim az egyenlítésért. A végén mindent megtettünk az egyenlítésért, de hiába alakítottunk ki helyzeteket és harcoltunk ki szögleteket, nem jártunk sikerrel. Nem újdonság az idényben, hogy gyenge a támadójátékunk. A bajnokság ezen szakaszában egyre lényegesebb ez a kérdés, és hiába az igyekezet, gólok nélkül nem tudunk meccset nyerni. Az önbizalom terén sem állunk túl jól, a hátralévő meccsek pedig eldöntik, hogy ebben a nehéz helyzetben ki az, aki képes lesz helytállni.”

Az Újpest már csak jobb egymás elleni eredményének köszönhetően birtokolja az utolsó bennmaradó helyet az OTP Bank Ligában a Pakssal szemben, és sorozatban öt mérkőzésen nem tudott nyerni.