Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ballack véleménye Wernerről és a Chelsea együtteséről!

Michael Ballack úgy véli, hogy Timo Werner és a Chelsea is jól járna, ha a német kiválóság a Kékekhez szerződne a nyáron. A legrissebb pletykák szerint a londoniak állnak a legközelebb ahhoz, hogy megszerezzék őt. 

Werner átigazolása mindennapos téma a nemzetközi sportsajtóban. Számos topcsapattal hírbe hozták az elmúlt hónapokban, többek között az Interrel, a Liverpoollal, mostanában pedig a Chelsea együttesével. A német játékosról, most egy korábbi Chelsea futballista, Michael Ballack mondta el a véleményét, aki 2006 és 2010 között játszott a londoni “Kékeknél”:

Szerintem jó döntés lenne mindkét fél részéről. Timohoz nagyon jól passzolna a Chelsea stílusa, valamint itt több játéklehetőséghez jutna, mint Liverpoolban, ami szintén fontos érv lehet a számára. A csapat nagyon jól halad az újjáépítéssel és minden bizonnyal sok pénzt fognak költeni, hogy harcban lehessenek a bajnoki címért. Ez a Chelsea jelenleg nagyon ígéretes és Werner itt jobb játékostársakkal lenne körülvéve, mint a Leipzignél. Úgy vélem gyorsan felvenné a Premier League ritmusát, megvan hozzá a kellő sebessége, agilitása és ereje.

Timo Werner ebben a szezonban összesen 41 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 31 gólt szerzett és 13 gólpasszt is kiosztott. Piaci értékét a transfermarkt 64 millió euróra becsüli.