Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő helyen köthet ki a korábbi Juve-stratéga!

Olasz beszámolók szerint egészen elképesztő hazatérésre készül a Juventus korábbi, jelenleg munkanélküli vezetőedzője…

Massimiliano Allegri szülővárosának csapata, a Livorno hatalmas slamasztikában van, hiszen a klub tervezett eladása a koronavírus-járvány miatt meghiúsult, a csapat pedig a bennmaradástól tetemes hátrányból vesztegel az olasz másodosztály (Serie B) sereghajtó pozíciójában.

A szebb napokat is látott toszkán klub veterán tulajdonosa, Aldo Spinelli azonban a minap egy interjúban megerősítette, hogy felvette a kapcsolatot az egykori Juventus-trénerrel, aki elmondása szerint készen áll arra, hogy szükség esetén a következő idényben bármelyik osztályban irányítsa a Livorno csapatát.

Edzőként még sohasem irányította az “Amarantókat”, játékosként az 1989-1990-es idényben erősítette szülővárosa csapatát.

A korábban az AC Milant is irányító 52 éves szakember 2014-től 2019-ig volt a Juventus vezetőedzője, és bár minden évben megnyerte velük az olasz bajnokságot (Serie A), a torinóiaknál várva várt Bajnokok Ligája-elsőséget nem sikerült elhódítaniuk. A múlt szezon vége óta szünetet tartó Allegri neve időről időre számtalan klubnál szóba került, a korábbi sajtóinformációk szerint a szezon közben edzőt váltó Arsenal és Barcelona kispadjára is jelölt lett volna, azonban ő maga visszautasította a kínálkozó lehetőségeket, mert csak a következő idénytől szeretne ismét feladatot vállalni. Jelenleg is folyamatosan felmerül a neve több angol csapat kispadján, és a Paris Saint-Germain együttesével is rendre összeboronálják…