Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Féltucat játékost adhat el a Chelsea – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint két legfontosabb kiszemeltje megszerzése érdekében a Chelsea együttese hat nélkülözhető játékosáról is hajlandó lenne végleg lemondani…

A The Sun értesülései szerint a Chelsea csapata legalább féltucat játékosát is eladná a következő átigazolási időszakban, hogy finanszírozni tudja két legnagyobb kiszemeltje megvásárlását. Az angol sajtó úgy tudja, hogy Tiemoue Bakayoko, Emerson Palmieri, Davide Zappacosta, Danny Drinkwater, Michy Batshuayi és Victor Moses számára nincs már jövő a Stamford Bridge-en.

A “Kékek” az értük befolyt összeg egy részéből az RB Leipzigtól a német gólfelelős Timo Wernert, valamint a Bayer Leverkusen rendkívül tehetséges irányítóját, Kai Havertz-et szeretnék leigazolni.

A 24 esztendős csatár a német bajnokság (Bundesliga) aktuális kiírásában 31 meccs alatti 25 góljával jelenleg második a góllövőlistán a 30 találatnál járó Robert Lewandowski mögött. Összességében 39 pályára lépés során 30-szor volt eredményes a 2019-2020-as évad eddigi részében. Werner már a negyedik évét tölti a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, a mostani termése pedig már az idény derekánál egyéni csúcs volt tőle.

Eközben a Gyógyszergyáriak 21 éves irányítója az elmúlt idényben robbant be a köztudatba, amikor 34 mérkőzés alatt 17 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Az aktuális idényben jelenleg 11 bajnoki találatot számlál színeiben, miután az újrakezdés óta öt meccsen ötször volt eredményes, ám a közelmúltban kisebb sérüléssel is bajlódott.