Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz csapat várja a PSG távozóját – sajtóhír

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a PSG vezetősége megerősítette, hogy két lejáró szerződésű játékosa sem marad a továbbiakban a klub alkalmazásában…

A szabadon igazolhatóként a Paris Saint-Germaintől távozó rutinos brazil hátvéd, Thiago Silva iránt főként angol és olasz csapatok érdeklődnek. Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio a minap erősítette meg, hogy a Fiorentina gárdája az egyik legfőbb favorit lehet a védő leigazolására, miközben korábbi csapata, az AC Milan mellett a Tottenham és az Everton is nagy erőkkel csábítja őt.

A 35 éves védő 2012-ben 42 millió euró ellenében igazolt az AC Milantól a francia fővárosba, előző állomáshelyén három esztendőt húzott le. Annak idején gyakorlatilag a mostani, világklasszisokra épülő PSG első igazi sztárigazolása volt, őt követték aztán a többiek. Silva akkoriban a három idény alatt összesen 119 tétmérkőzésen lépett pályára a milánói csapat színeiben, és a Rossoneri állítólag szívesen viszont látná őt, ám az angol sajtó szerint a PL sokkal csábítóbb lehet Silva számára.

A rutinos középhátvéd nyolc szezon után készül elhagyni a PSG-t, és a legutóbbi szezon során 30 mérkőzésen lépett pályára. Összességében pedig Silva már több mint 300 tétmérkőzést játszott a francia fővárosi klub színeiben.