Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Bayern sztárja – sajtóhír

Egyre több forrás véli úgy, hogy a Bayern München csapatánál az idei szezonban kevesebb lehetőséghez jutó egykori meghatározó játékos a következő átigazolási időszakban maga mögött fogja hagyni az Allianz Arénát…

A The Telegraph beszámolói szerint a Bayern München csapata megfelelő összeg ellenében készen áll elengedni a következő átigazolási időszakban egykori sztárjátékosát, David Alabát.

A szigetországi sajtó értesülései szerint a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United egyaránt szívesen látná az osztrák bekket, de a Barcelona, az Inter, a Paris Saint-Germain és a Real Madrid háza táján is felmerült már a leigazolásának lehetősége. A 27 éves labdarúgó a várakozások szerint nagyjából 50 millió euró ellenében válthat klubot.

Alaba 2008-ban került a Bayern utánpótlásához, és fokozatosan nőtte ki magát a csapat alapemberévé, azonban a jelenlegi idényben hiába szerepelt már 36 tétmérkőzésen, a csapatot sújtó sérülések miatt többnyire az általa kevésbé kedvelt belső védő poszton kellett helytállnia. Ez idő alatt a fiatal kanadai Alphonso Davies kirobbanthatatlanná vált Alaba első számú posztjáról, a balhátvéd pozíciójából, ez vezethet végül a prognosztizálható kenyértöréshez.