Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern sztárját akarja a PSG! – sajtóhír

Tavaly nyáron érkezett a bajor sztárcsapathoz Lucas Hernández, akinek az első idénye nem a legjobban sikerült. A hírek szerint már érdeklődő is lenne iránta Franciaországból.

Lucas Hernández 2019 nyarán hagyta el az Atletico Madridot a Bayern München kedvéért. A német rekordbajnok 80 millió eurót fizetett a francia világbajnok játékosért. A védelem közepén és bal oldalán is bevethető Hernándeznek nem úgy sikerült az első idénye, ahogy tervezte. Hosszú ideig sérüléssel bajlódott, valamint, amióta Hans Flick irányítja a bajorokat, azóta nem mindig jut neki hely a kezdőben, mivel nagyon jól összeállt a védelem nélküle is.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a PSG szeretné is elcsábítani a francia futballistát a több játéklehetőség reményével. A párizsiak elsősorban a szezon végén távozó Thiago Silva pótlását oldanák meg vele. A Bayern viszont nem biztos, hogy eladná a hátvédet, mivel nem szeretnék megerősíteni egy nagy európai riválisuk keretét.

Hernández ebben a szezonban összesen 22 meccsen 1082 percet kapott a bizonyításra, amelyeken 1 gólpasszt osztott ki. Jelenlegi kontraktusa még 4 évig köti a müncheni alakulathoz. Piaci értékét a transfermarkt 56 millió euróra becsüli.