Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haaland beszélt a jövőjéről!

Ugyan csak januárban érkezett a Borussia Dortmund együtteséhez Erling Haaland, máris a távozásáról cikkeznek. A támadó most tisztázta helyzetét. 

Haaland 2020 januárjában csatlakozott a német együtteshez, ahol ugyanúgy folytatta az idényt, ahogy azt a Red Bull Salzburgban megkezdte. Ezt a szezont 44 góllal és 10 gólpasszal zárta 40 mérkőzés alatt. Nem véletlen, hogy már korábban is felmerültek olyan pletykák, hogy a norvég sztár a nyáron máris távozhat. Erről most maga az érintett játékos nyilatkozott, eloszlatva a kételyeket és az esetleges jövőbeni híreket:

A jelennek élek. Még csak most érkeztem, nincs napirenden a távozásom. A Dortmund a világ egyik legnagyobb klubja, hosszútávú szerződést írtam alá, és nem gondolkodok túl sokat a jövőn. Azt választottam, ami jelenleg a legjobb a karrierem szempontjából. Valami különlegeset szeretnék elérni a Borussiával. Nem elégszem meg a második hellyel, amint lehet trófeát akarok nyerni a klubbal. A következő évre is vannak céljaink. A lehető legtöbb meccset meg akarjuk nyerni, sok gólt akarunk szerezni, és ebből csatárként alaposan ki akarom venni a részem.

A 19 esztendős támadó jelenlegi kontraktusa 2024 nyaráig köti a Dortmundhoz. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 65 millió fontra becsüli.