Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őt szemelte ki a Manchester City a távozó Sané pótlására

A manchesteri együttesnél fel voltak készülve arra, hogy Sané elhagyja a klubot, és a hírek szerint már meg is van, hogy ki érkezhet a helyére.


Manchester City a Bayer Leverkusen szélsőjével, Leon Baileyvel pótolná Leroy Sanét, aki visszatért hazájába a Bayern München együtteséhez.

Sané már tavaly nyáron is több alkalommal szóba került a bajorokkal, ám akkor nem köttetett meg az üzlet, mert komoly térdsérülést szenvedett a 24 éves támadó. Azonban a Bundesliga rekordbajnoka a mai reggel folyamán hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a 21-szeres német válogatott szélsőt. A Citynek így gondoskodnia kell a pótlásáról, a választás pedig a Leverkusen 22 éves játékosára, Baileyre esett, akit Sané eladási árának kevesebb, mint feléből megtudnának szerezni.

A német játékos 49 millió euróért váltott csapatot, köszönhetően a járvány miatti piac visszaesésének és, hogy az egész szezonban egyetlen tétmérkőzésen lépett pályára, akkor is csak 11 percet kapott a Burnley ellenében két hete. Míg a jamaicai támadó árát 30 millió euróra saccolják, aki szintén sokat bajlódott sérülésekkel a szezonban, ennek következtében valamivel olcsóbban is megszerezhető lehet.

Bailey 2017 januárjában érkezett a gyógyszertáriakhoz, azóta 113 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 24 gólt és 15 gólpasszt jegyzett.