Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: a Tottenham legyűrte az Evertont – Videóval

A Spurs egy unalmas találkozón gyűrte le az Everton csapatát, azonban az európai kupaporondtól még így is nagyon messze áll a Mourinho vezette csapat.

A mérkőzés nem kezdődött valami nagy iramban és nem volt tetszetős foci a semleges szurkolók részére, ugyanis a 22. percig kellett várni, hogy kapura irányuló lövést eleresszen Lucas, addig egyik csapat sem próbálkozott. A 24. minutumban pedig a gól is megérkezett hazai részről, a 16-oson belül alakult ki kavarodás, majd a labda Lo Celso elé pattant, az argentin a labdaátvételt követően pedig a kapura lőtte azt, de célt tévesztett volna, ha a vendégek védőjén, Michael Keanen nem pattant volna meg, ugyanis ennek köszönhetően vágódott a kapuba (1-0). Az első játékrészben még Richarlison kiegyenlíthetett volna, de elvétette a lehetőséget.

A második félidő első 20 percében Sonnak volt két esélye is a gólszerzésre, de egyikből sem sikerült betalálnia. A 81. percben lett volna meg a lehetősége Dominic Calvert-Lewinnak arra, hogy egyenlítsen, de Hugo Lloris bravúrral védeni tudott. A Tottenham tehát begyűjti a három pontot, amolyan José Mourinho módon.

Tottenham – Everton 1-0 (1-0)
Játékvezető: G. Scott, Helyszín: Tottenham Hotspur Stadium
Gólszerzők: M. Kean (24′ – öngól) ill.

A 33. forduló további eredményei:
Norwich City-Brighton Hove Albion 0-1
Manchester United-Bournemouth 5-2
Leicester City-Crystal Palace 3-0
Wolves-Arsenal 0-2
Chelsea-Watford 3-0
Burnley-Sheffield United 1-1
Newcastle United-West Ham United 2-2
Liverpool-Aston Villa 2-0
Southampton – Manchester City 1-0

A bajnokság jelenlegi állása:

fotó: eredmenyek.com