Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Groningen: újabb holland sztár érkezhet

A Groningen 3 hete jelentette be, hogy visszavonulása után visszatér a csapatba, Arjen Robben. Most újabb korábbi holland válogatott játékost, szerződhetett, a holland kis csapat.

Eljero Elianak augusztusban jár le a szerződése, a friss török bajnok, Basaksehir együttesével. Állítólag a szélső haza vágyik Hollandiába, ezt az alkalmat ragadta meg Arjen Robben, hogy megpróbálja meggyőzni honfitársát.

“Amint hallottam, hogy haza akar jönni, írtam neki egy üzenetet. Örömmel látunk itt, gyere és csatlakozz.
Nagyszerű lenne, ha Elia csatlakozna a csapathoz.” – mesélte Robben.

A Groningen továbbra is tervez igazolásokat a támadószekcióba, de nem ők az egyetlenek, akik lecsapnának a hazavágyó támadóra. Elia iránt érdeklődik két korábbi holland klubja is, az ADO Den Haag és a Twente.

Nem csak Elia sorsa miatt izgulhat a groningeni közönség, hanem Robben egészségéért is. A sérülékeny klasszis, már rögtön az első edzést kihagyta.

De a 96-szoros válogatott szélső mindenkit megnyugtatott, nincs semmi komoly probléma. “A tervek szerint, hétfőn a többiekkel edzettem volna, de az orvosok azt javasolták, még várjak. Szerettem volna ott lenni a többiekkel, de sokkal fontosabb, hogy a szezon kezdettére készen álljak. “

Jelen állás szerint, a holland bajnokság küzdelmei szeptemberben indulnak.