Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Monacóból igazol a Serie A újonca – sajtóhír

Megbízható olasz források szerint minden készen áll ahhoz, hogy újabb rutinos játékossal erősítse meg keretét a Serie A-ba frissen feljutó Benevento együttese…

 

Többek közt az olasz átigazolási szakértő, Gianluca Di Marzio is beszámolt róla, hogy a Benevento csapata a hétfői napon a szerződtetése előtti hivatalos orvosi vizsgálatokra várja leendő új igazolását, Kamil Gliket.

A 32 esztendős lengyel hátvéd négy idényt húzott le az AS Monaco csapatában, amely során 167 tétmérkőzésen védő létére 14 gólt szerzett a hercegségbeli alakulat színeiben, azonban úgy tűnik, hogy mégsem tölti ki ötéves szerződését, mert visszatérhet Olaszországba. Glik korábban a Palermo, a Bari és a Torino alkalmazásában 2010-től 2016-ig már szerepelt az olasz élvonalban, ahol most a komoly tervekre törő újonc játékosaként térhet vissza.

A Benevento az átigazolási időszak korábbi szakaszában már kinézte Loic Remyt, és Glik mellett a többek közt Daniel Sturridge leigazolása is napirendi ponton szerepel az egykori világbajnok klasszis, Filippo Inzaghi által trenírozott egyesület háza táján.