Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Tehetséges támadóval erősített a Freiburg!-Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Freiburg együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolták Ermedin Demirovicot.

Demirovic pályafutása eddig mindennek mondható, csak egyszerűnek nem. A Németországban született, de bosnyák nemzetiségű támadó a Hamburg akadémiáján nevelkedett, majd az RB Leipzig fiataljaihoz csatlakozott, ahol az U19-es csapatig jutott. Ezt követően került az Alavés együtteséhez, amely két évig birtokolta a játékjogát, de mindössze 6 meccset játszott a spanyol gárdában, amely háromszor is kölcsönadta. Fél évet eltöltött a Sochaux, majd újabb 6 hónapot az Almeria alakulatánál. Ezt követően került egy évre kölcsönbe a St. Gallenhez, amelynél kiváló teljesítményt nyújt. Kölcsönszerződése még egy hétig köti a svájciakhoz, ahol eddigi 26 meccsén 13 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki.

A következő héttől viszont már nem Spanyolországba kell visszatérnie, hanem Németországba, mivel a Freiburg együttese leigazolta. A német klub 4 millió eurót fizetett érte. Arról nincs információ, hogy hány éves szerződést kötöttek a játékossal, aki már túl is van első nyilatkozatán:

Nagyon boldog vagyok és alig várom, hogy bizonyíthassak. Ez egy nagy lépés a karrieremben. A Freiburg csapata nagyon jól bánik a fiatal tehetségekkel, ezért is örültem nagyon a megkeresésüknek. Minden lehetőséget szeretnék itt kihasználni, ami elősegítheti a fejlődésemet, és mindent megteszek, hogy a klub még nagyobb sikereket érjen el a jövőben.