Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét játékost cserélhet a Barcelona és a Juventus!-sajtóhír

Sajtóértesülések szerint újabb játékoscsere jöhet létre a Barcelona és a Juventus gárdája között, szintén két középpályással a főszerepben.

Mint arról beszámoltunk korábban, egy hónappal ezelőtt véglegessé vált, hogy a Barcelona és a Juventus gárdája játékost cserél egymással. A Juventus megszerezte Arthur Melot, +10 millió eurót fizetett, míg a Barcelonához Miralem Pjanic került.

A legfrissebb sajtóhírek szerint újabb csere jöhet létre a katalán és a torinói együttes között, ezúttal is a középpályán. A Sport értesülései alapján a két szóban forgó játékos Ivan Rakitic és Rodrigo Bentancur. A horvát játékossal kapcsolatban folyamatos téma a távozása, és a hírek szerint a katalán gárda szeretne fiatalítani a középpályáján, amire ideális megoldásnak látják Bentancurt. Kérdés, hogy a Juve hajlandó-e megválni 23 esztendős játékosától, aki meghatározó szerepet töltött be a gárdában ebben a szezonban.

Rakiticet 1 évig köti szerződés a Barcához, piaci értékét 20 millió euróra becsüli a transfermarkt, míg Bentancur esetében még 4 év van vissza aktuális kontraktusából, továbbá 40 millió euróra taksálják a piaci értékét.