Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Juventus új vezetőedzője – HIVATALOS

Maurizio Sarri kirúgása után a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében búcsúzó Juventus gárdája a szombat esti órákban kinevezte újdonsült vezetőedzőjét a klub egykori legendája személyében…

 

A Juventus bejelentésének értelmében a 2020-2021-es szezontól Andrea Pirlo lesz a “Zebrák” vezetőedzője. A torinói klub egykori emblematikus figurája első edzői munkája alkalmával kétéves szerződést kötött a csapattal, azt követően, hogy néhány héttel ezelőtt még a harmadosztályban szereplő U23-as együtteshez nevezték ki.

A 41 esztendős egykori világbajnok középpályás 2017-ben a New York City-től vonult vissza, korábban 2011 és 2015 között volt a Juventus labdarúgója, azt megelőzően megfordult a Brescia, az Inter és az AC Milan csapataiban.

Pirlo annak idején igazi tanár volt a pályán, fantasztikus meglátásokkal, vezetői kvalitásokkal, így a szakemberek egytől egyig ígéretes edzői pályafutást jósolnak számára. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy alaposan bedobták a mély vízbe, és bár a klub spirituszának visszatérése szempontjából rendkívül hasznos döntést láthattunk, kinevezése kétségkívül rengeteg rizikót hordoz magában.