Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszútávra kötelezheti el magát a Lazio alapembere – sajtóhír

Megalapozott olasz sajtóértesülések szerint az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt idényét a negyedik helyen záró Lazio csapata hosszútávú szerződést készül kötni legjobb góllövőjével…

 

A Sportitalia transzferguruja, Alfredo Pedullá információi szerint a Lazio csapata rövidesen további három évvel, 2026-ig megújíthatja Ciro Immobile szerződését a klubnál.

A 30 esztendős olasz válogatott csatár félelmetes formában ontotta a gólokat, és 36 bajnoki találatával nem csak az olasz bajnokság (Serie A) góllövőlistájának végzett az élén, hanem Európa legeredményesebb játékosaként az aranycipőt is megszerezte a 2019-2020-as idényben. Amennyiben kitölti a még hat évre szóló szerződését, ezzel gyakorlatilag garantált lenne, hogy a “Sasok” játékosaként fejezné be pályafutását.

Immobile még csupán a negyedik szezonját töltötte a római gárda soraiban, máris a klub történetének valaha volt harmadik legeredményesebb játékosának mondhatja magát, miután 178 mérkőzés alatt 125 gólt szerzett már a klub színeiben. A Lazio a 2020-2021-es szezonra bejutott a BL-be, így már csak emiatt is meglehetősen valószínűtlennek tűnik a távozása, noha számtalan élklub szeretné soraiban látni, legutóbb például a Barcelona és a Manchester United mutatott érdeklődést iránta.