Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belül találta meg távozója pótlását a Napoli – sajtóhír

A Napoli rutinos középpályása a távozás küszöbén áll, a csapat pedig a hírek szerint már megtalálta az utódját…

A Corriere dello Sport és a Calciomercato egyaránt megerősítette, hogy az Everton csapatához tartó Allan helyettesítése érdekében a Napoli vezetősége az AS Roma francia középpályása, Jordan Veretout leigazolását vette fontolóra.

A 27 éves egykori korosztályos válogatott francia középpályás 2017-ben még a Fiorentina hívószavára érkezett Olaszországba, az első két Violáknál töltött esztendőt követően pedig múlt nyáron egy 16 millió euró értékű vételi opciós kölcsön keretein belül tette át székhelyét az Örök Városba. Veretout a “Farkasok” színeiben 33 Serie A-s mérkőzésen és összesen 43 tétmeccsen szerepelhetett, mely találkozókon együttesen 7 gólt szerzett a legutóbbi idényben. Ezt megelőzően hazájában a Nantes és a Saint-Étienne csapataiban szerepelt, a 2015-2016-os évad során pedig az Aston Villa futballistájaként a PL-be is belekóstolt 25 találkozó erejéig.

Átigazolásának lehetséges értékéről egyelőre nem szól a fáma, nem kizárt, hogy valamilyen játékoscsere mehet majd végbe az érintett csapatok közt, mert állítólag az AS Roma több futballistát is szívesen látna soraiban a nápolyiaktól.