Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fillérekért válna meg Gareth Bale-től a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid még a nyári átigazolási időszakban túl akar adni walesi labdarúgóján, Gareth Bale-en, aki iránt a Manchester United érdeklődik.

A Real Madrid már régóta meg akar szabadulni Bale-től, de egyrészt magas fizetési igénye miatt nem sikerül nekik, másrészt pedig mert szerettek volna még jó pénzt látni érte. Zinédine Zidane vezetőedző egy jó ideje már nem számít a szélsőre, aki jelenleg is külön edz a csapattársaitól.

A katalán Mundo Deportivo értesülései szerint azonban a Real Madrid most úgy döntött, hogy már 20 millió euróért eladná Bale-t. A madridiakhoz 2013-ban a Tottenham Hotspurtől érkezett walesi támadó szerződése csak 2022-ben jár le, miközben hetente körülbelül 660 ezer eurót kap, emiatt pedig a játékos nem igazán szeretne távozni. A vonzó alacsony eladási ár mellett azonban még mindig gondot jelent az igen magas fizetése.

Bale a spanyol bajnoki címet a Barcelonától elragadó Realban a legutóbbi szezonban csupán 16 mérkőzésen jutott szóhoz, akkor is rendre csereként, s mindössze két gólt szerzett.