Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban maradna az Udinese zsenije – sajtóhír

Olasz sajtóhíresztelések szerint kizárólag a Serie A-ban szeretné folytatni pályafutását az Udinese egyre kapósabbá váló argentin irányítója…

 

A Tuttomercatoweb beszámolói szerint az Udinese argentin karmestere, Rodrigo De Paul továbbra is az olasz bajnokságban (Serie A) szeretne játszani, így a külföldi érdeklődők közül gyakorlatilag a Leeds United, a Leicester City, az Atlético Madrid és a Zenit csapatát is kihúzhatjuk.

Ugyanakkor még így sincs kérő nélkül az elmúlt két évben kiváló formában futballozó középpályása, hiszen a közelmúltban az olasz sajtó ligán belülről is hírt adott már a Juventus, az Inter, az AC Milan, az AS Roma, a Lazio és a Napoli érdeklődéséről.

A 26 esztendős argentin karmester négy évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 146 találkozó alatt 25 gólt szerzett a Bianconeri szerelésében. De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már 17 alkalommal viselhette az Albiceleste szerelését.

Az olasz sajtó információi szerint De Paul eladási ára mintegy 35 millió euróban rögzítette az észak-olasz együttes.