Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Bayernhez a világbajnok középpályás – sajtóhír

A német sajtó szerint az elmúlt években egyre inkább megkopó fényű egykori vb-döntős hős szabadon igazolhatóként mégis a Bayern München csapatánál köthet ki…

A német Bild legfrissebb információi szerint a Bayern München csapata fontolóra vette egykori játékosa, a jelenleg csapat nélküli Mario Götze leigazolását.

A még mindig csak 28 éves támadó/középpályás csillaga az évek során egyre lejjebb áldozott, pályája kétségkívül lejtmenetet mutatott az utóbbi évek során. Götze a korábbi információk szerint légiósként próbálta volna ki magát, mintsem egy kisebb német csapathoz igazoljon, de mivel egyetlen külföldi ajánlatot sem fogadott még el, akár kapóra is jöhet számára a bajorok érdeklődése.

A 2014-es világbajnoki döntő hosszabbításában győztes gólt szerző játékos három Bayern Münchennél eltöltött szezont követően négy éven át áll ismét a sárga-feketék alkalmazásában, azonban rendszerint sérülések és formahanyatlások kísérik karrierjét. A 2018-2019-es szezonban szerzett hét találata sem volt éppen veretes teljesítmény, az utolsó évében pedig mindössze háromszor tudott eredményes lenni.

A dortmundi nevelésű Götze korábban 2013 és 2016 között erősítette a német rekordbajnokot, melynek színeiben összesen 114 mérkőzés alatt 36 gólt szerzett.